MYbillede-47

Mygazine.com – Læs alle tidskrifter gratis!!

Mygazine.com – Læs alle tidskrifter gratis!!

De er vildt det her – er nødsaget til at inddrage min nattesøvn, haha!!

Det er de svenske drenge bag “The Pirat Bay” (fildelings søgemaskine – se dokumentar på Youtube), som står bag dette helt nye website – Mygazines.com, der gik i luften d. 1. august. Det er deres nyeste tiltag i deres revolutionære kamp for at frigøre alt materiale på nettet.

Idéen er ligeså fræk, som når når man lægger sine mp3´er ud på nettet – her er det istedet indskannede magasiner i høj opløsning. Ovenfor har jeg vist de blade som jeg umiddelbart valgte at ´abonnere´ på. De er der allesammen – yderst professionel brugerflade, og med søgbare artikler. Søg på Rem Koolhaas, og du får et super præcist resultat fra de nyeste populær magasiner – det er da utroligt, og den service fås ikke andre steder!!

På samme vis som den tidligere Napster tjeneste, vil der nu komme sagsanlæg fra alverdens bladhuse, men det kan tage årevis. Mygazines ´gemmer´ sig bag samme lov som når du sidder og læser blade i venteværelset hos din tandlæge. Det er også derfor at man skal oprette sig som bruger (OBS. det ser dog ud til, at du du kan skrive en imaginær email adresse og nøjes med at oprette brugernavn og login).

Diskussionen om hvorvidt det er moralsk korrekt at fildele vil jeg være op til den enkelte…og retsystemet. I mellem tiden er services som disse kommet for at blive – der er ingen vej tilbage, på godt og ondt!.

Læs artikel i Metroexpress – 21.08.2008 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply