1128

"Yes is a nice !?"

FĂ„ “ja” nĂ„r du forhandler (2005) 186 sider

Har lige lĂŠst bogen, og mĂ„ sige det er top iorden lĂŠsning!…specielt for arkitekter.

De grundlÊggende forhandlingsteknikker er de samme, uanset om vi forhandler om hvem der henter nÊste omgang, med en kÊreste om valg af iorden biograf film, med bankrÄdgiveren om renten eller med chefen om lÞnforhÞjelse. Og vi forhandler alle sammen dagen igennem pÄ jobbet, uanset hvilken jobfunktion vi har.

Eksempler pĂ„ problematikker – Holde personen og problemet adskilt // fokusere pĂ„ interesser, ikke pĂ„ standpunkter // etablere prĂŠcise mĂ„l ved forhandlingernes start // samarbejde om at finde frem til gensidigt fordelagtige forslag // forhandle med modstandere, der er stĂŠrkere, som ikke fĂžlger spillereglerne, eller bruger ”beskidte tricks”.

Bogen er baseret pÄ videnskabelige undersÞgelser i forbindelse med The Harvard Negotiation Project. Bogen reprÊsenterer en milepÊl i forhandlingsteknikkens udvikling, og kan kun Þge dine kompetancer i hÞj grad.

Se billigste pris pĂ„ bogpriser.dk (ca. 220 kr) 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply