havnen6

Borgermøde – Nordhavnens Udvikling / 15.april

International konkurrence .
Maj-September 2008

Arealudviklingsselskabet ønsker at gennemføre et international idÊkonkurrence-forløb for at tilvejebringe et grundlag for kommune- og lokalplanlÌgningen. Mület er at levere forslag til:

  1. En strukturplan, et rumligt koncept, og en strategi for realiseringen heraf for hele Nordhavnen
  2. En konkret plan med guidelines og retningslinier for byudviklingen i Indre Nordhavn

Der udpeges op til fem vindere, som der herefter gennemføres en forhandlingsrunde og/eller en supplerende konkurrence med. Detaljeret information om den kommende konkurrence – LINK

Borgermøde

Tid & Dato: Tirsdag den 15. april 2008 kl. 19:00 – 22:15

Sted: DFDS fĂŚrgeterminal, DampfĂŚrgevej 30

www.nordhavnen.dk

Fremtidens miljømÌssigt bÌredygtige bydel. Südan lyder en af visionerne for det nye Nordhavn. Men hvad kan man gøre for, at en bydel belaster klimaet mindre? Hvordan skaber man gode forhold for cyklister og kollektiv trafik? Og hvilken natur skal der vÌre, nür Nordhavnen er udbygget? Hvordan kan vi planlÌgge, sü vi sparer mest muligt pü ressourcerne?

Du kan selv vÌre med til at prÌge udviklingen af Nordhavnen, nür dørene slüs op for debat og workshops om fremtidens bÌredygtige bydel.

Hør Ritt Bjerregaards, Klaus Bondams og Arealudviklingsselskabets visioner for omrüdet og lad dig inspirere af nogle af verdens mest bÌredygtige byudviklingsprojekter. Med hjÌlp fra internationalt anerkendte eksperter zoomer vi ind pü, hvordan man arbejder med at gøre OL-byen 2012 i London bÌredygtig og pü, hvordan man i Kina bygger verdens største bÌredygtige by Dongtan uden for Shanghai.

Alle er velkomne til at deltage i debatten. Der vil blive serveret en smagsprøve i det økologiske havnekøkken. Dørene übnes kl. 18.30.

Arrangør: Københavns Kommune og Arealudviklingsselskabet


 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply