havnen6

Borgermøde – Nordhavnens Udvikling / 15.april

International konkurrence .
Maj-September 2008

Arealudviklingsselskabet ønsker at gennemføre et international idékonkurrence-forløb for at tilvejebringe et grundlag for kommune- og lokalplanlægningen. Målet er at levere forslag til:

  1. En strukturplan, et rumligt koncept, og en strategi for realiseringen heraf for hele Nordhavnen
  2. En konkret plan med guidelines og retningslinier for byudviklingen i Indre Nordhavn

Der udpeges op til fem vindere, som der herefter gennemføres en forhandlingsrunde og/eller en supplerende konkurrence med. Detaljeret information om den kommende konkurrence – LINK

Borgermøde

Tid & Dato: Tirsdag den 15. april 2008 kl. 19:00 – 22:15

Sted: DFDS færgeterminal, Dampfærgevej 30

www.nordhavnen.dk

Fremtidens miljømæssigt bæredygtige bydel. Sådan lyder en af visionerne for det nye Nordhavn. Men hvad kan man gøre for, at en bydel belaster klimaet mindre? Hvordan skaber man gode forhold for cyklister og kollektiv trafik? Og hvilken natur skal der være, når Nordhavnen er udbygget? Hvordan kan vi planlægge, så vi sparer mest muligt på ressourcerne?

Du kan selv være med til at præge udviklingen af Nordhavnen, når dørene slås op for debat og workshops om fremtidens bæredygtige bydel.

Hør Ritt Bjerregaards, Klaus Bondams og Arealudviklingsselskabets visioner for området og lad dig inspirere af nogle af verdens mest bæredygtige byudviklingsprojekter. Med hjælp fra internationalt anerkendte eksperter zoomer vi ind på, hvordan man arbejder med at gøre OL-byen 2012 i London bæredygtig og på, hvordan man i Kina bygger verdens største bæredygtige by Dongtan uden for Shanghai.

Alle er velkomne til at deltage i debatten. Der vil blive serveret en smagsprøve i det økologiske havnekøkken. Dørene åbnes kl. 18.30.

Arrangør: Københavns Kommune og Arealudviklingsselskabet


 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply