"Arkitektur & Energi" + ECOTECT

arkitektur-og-energi.jpg

estate_3d_shadowprofile_selected_400.gif

“Arkitektur & Energi” + ECOTECT

Vi fik den allesammen tilsendt publikationen “Arkitektur & Energi” (PDF) med Arkitekten for et par år siden, men det er altid fint at have små håndbøger liggende i PDF format.

AA´s Miljønetværk samarbejder faktisk med software producenten af ECOTECT med det for mål, at indføre samme metodiske fremgangsmåde som denne publikation opsætter. Dette har vagt stor begejstring hos ECOTECT, som har fået en del feedback på deres software, hvor arkitekterne har følt det svært at arbejde målrettet mod et resultat på bundlinien som de kunne forholde sig til – dvs. hvilke parametre skal fintunes. Dette kan meget vel være en ovenliggende applikation, som guider brugeren gennem de punkter som er gældene for fx. de danske krav til et bæredygtigt design.

I forhold til hvilke specifike parametriske data, arbejdes der også på at få lagt B06 som grundkerne for de danske brugere.

“Arkitektur & Energi” kan downloades her (PDF)
– Information om ECOTECT her 

Reply