"Arkitektur og energi" – Workshop 3

437334583_ac306d4aa5.jpg

Arkitektur og energi
AA MiljønetvÌrk inviterer til Workshop 3 / mandag d. 31.03.08, kl. 14-17 /Arkitekternes Hus

Er du medlem af Arkitektforeningens miljønetvÌrk, sü kan du deltage gratis i deres workshops. Tilmelding her!

Primo 2007 startede projektgruppen et nyt projektforløb op – ’Arkitektur og Energi’ goes digital! – med henblik pĂĽ at udvikle ’Arkitektur & Energi’ til en kravspecifikation for et edb-baseret skitserings- og projekteringsredskab. Det er hensigten, at kravspecifikationen efterfølgende udvikles til et program.

Hvad er et typisk workflow?
Hvad findes allerede af relevante redskaber til energioptimering?

Personligt ser jeg frem til en prÌsentation af super nyt og interessant analyse- og simulerings program: ECOTECT, som jeg tidligere selv har undersøgt.
quote11.jpgEnergioptimering af byggeri skal ses som en integreret proces, der udfordrer konventionelle samarbejdsmetoder og rummer muligheder for nye arbejdsdiscipliner og dermed for formgivningspotentialer. Vi observerer i vores arbejde med ’Arkitektur & Energi´, at ingeniørstanden gerne tager arkitektstandens redskaber til sig – så derfor vil vi bede dig om at invitere din yndlingsingeniør med til workshoppen.

MĂĽlet for dagen er, at DU skĂŚrper dine ideer om hvad de nye energibestemmelser rummer af potentialer for DIN formgivning og hvordan du arbejder hermed – mens VI bruger dine kommentarer og erfaringer i formidlingsprojektet ’Arkitektur & Energi – kravspecifikation’.” 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply