Arkitektur ´Tool-kit´

10180.jpg

CABE

Den engelske organisation CABECommission for Architecture and the Built Environment, gør deres for at vejlede borgerene. Som de selv siger: make an improvement in people’s quality of life through good design”.

CABE virker meget fokuseret pü netop at kommunikere til borgerne. Og det er ofte af den konstruktive slags, som ikke er tilsvarende i Danmark. Vores eget Center for Bydesign varetager selvfølgelig det besluttede normer. Men i relation til de tidligere ürs projektsalg er køberne hensat til flashy interiør renderings, og kan have svÌrt ved at forestille sig alle andre faktorer som skaber et arkitektonisk bÌredygtigt miljø.

srr.jpg

De har flere publikationer, men prøv fx:

Evaluating housing principles step by step (PDF)

quote1.jpgThis guide explains in detail how to help assess and compare the quality of proposed developments using the building for life criteria. it gives examples of the materials a design team should prepare to help a assessor understand the design thinking behind a development. This evidence is mainly qualitative and visual – drawings, diagrams and visualisations – but it can be supported by some quantitative data. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply