Take a walk! – QTVR

qtvr-test.jpg

Hent mit eksempel her

Interaktivt QTVR projekt

Jeg har tidligere nævnt det gratis 3dsmax plugin , CubicVR (læs artikel), som gør det super let at skabe Virtuelle Quicktime billeder (QTVR) – en efterhånden gammel teknologi, men ikke desto mindre er en kontrolleret og præcis mulighed for at forstå en rumlighed.

rex-vr.jpg

2 Eksempler

Men, men. Det er endnu sjovere når man binder de filmiske viewpoint sammen. Et fint interaktivt eksempel er fra New Yorker tegnestuen REX, dog er det et af de mere avancerede (prøv eksempel).

Med programmer som RealViz Stitcher, kan man utrolig let sammenbinde billederne. Jeg har Uploadet mit eget lille eksempel, som består af 4 film med Hotspots indsat på billeder, som springer til den næste film. (Obs. kræver at filmene har samme placering /mappe, så de kan finde hinanden, ik!).

Hent mit eksempel (3.8 Mb)

RealViz Stitcher er ikke et gratis program…måske. Prøv at hente programmet fra dette link efter du har installeret VUZE til at hente filen i. 

Reply