"Innovationsprocessen i byggeriet", Phd

innovation_workshop_banner.jpg

Innovationsprocessen i byggeriet” (PDF)

Der er vist ingen skitserende arkitekt som ikke synes de ikke er enooormt innovative. Det er selvfølgelig helt som det skal være, haha…med mindre der ikke er nogen som evner at faktisk bygge det, eller ved hvordan man udvikler det så man lander indenfor den afsatte økonomi!

Lennie Clausen er projektleder hos Realdania, men var i 2002 tilknyttet DTU BYG – Institut for Byggeri og Anlæg, i forbindelse med sin Phd-afhandling (PDF),
“Innovationsprocessen i byggeriet – Fra idé til implementering i praksis” 

Det er de færreste arkitekter der rent faktisk sætter sig ned og får læst rapporter som denne…men måske er du en af dem som bliver lidt klogere denne gang!

quote11.jpgDenne afhandling omhandler innovationsprocessens forløb i byggeriet fra idé til implementering i praksis. Som et delspørgsmål er undersøgt, hvilken rolle forsøgsbyggeri har i innovationsprocessen. (…) Hvordan forløber innovationsprocessen i byggeriet fra idé over udvikling til implementering i praksis, og hvorfor får processen det forløb den får? Som et særligt delspørgsmål har afhandlingen haft til formål at belyse forsøgsbyggeriets rolle/funktion i innovationsprocessen.

Download Phd (260 sider)
 

Reply