BĂŚrbare programmer – "MojoPac"

3_mojopac_logo.jpg

www.MojoPac.com

Forestil dig at du ikke behøvede at installere alle programmer, spil eller bookmarks pü alle computere du arbejder pü. At du havde dit Outlook, 3dsMax eller VLC-player med i lommen. MojoPac er en gratis applikation som forsøger at udrette dette. Det kan büde vÌre en ekstern hardisk, USB stik eller din IPod. (Forskellen er kun hastigheden for dataoverførsel og installation af programmer).

Indtil videre krĂŚver det at computeren er logget pĂĽ med administrator rettigheder, hvilket ikke gĂŚlder for offentlige institutioner eller arbejdspladser. Det skulle dog vĂŚre muligt at komme opkring dette i fremtidige versiner af MojoPac.

Det spĂŚndende i denne nye teknologi er vel at din liscens altid vil følge med dig i lommen – noget der til stadighed undrer mig pĂĽ arbejdspladser hvor man ofte rykker rundt – 3dsMax eller Adobe pakken er fx. ikke med flydende liscenser, hvilket er møj besvĂŚrligt.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zPNs55Vr9ec]

Anmeldelser:

www.EverythingUSB.com (inkl. installationsvejledning og udførlig gennemgang og ups-and-downs)
www.TomsGuide.com
www.TechnoSpot.net  


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

0 Replies

  1. Tempo Pack Svar

    Tempo pack

Reply