Bærbare programmer – "MojoPac"

3_mojopac_logo.jpg

www.MojoPac.com

Forestil dig at du ikke behøvede at installere alle programmer, spil eller bookmarks på alle computere du arbejder på. At du havde dit Outlook, 3dsMax eller VLC-player med i lommen. MojoPac er en gratis applikation som forsøger at udrette dette. Det kan både være en ekstern hardisk, USB stik eller din IPod. (Forskellen er kun hastigheden for dataoverførsel og installation af programmer).

Indtil videre kræver det at computeren er logget på med administrator rettigheder, hvilket ikke gælder for offentlige institutioner eller arbejdspladser. Det skulle dog være muligt at komme opkring dette i fremtidige versiner af MojoPac.

Det spændende i denne nye teknologi er vel at din liscens altid vil følge med dig i lommen – noget der til stadighed undrer mig på arbejdspladser hvor man ofte rykker rundt – 3dsMax eller Adobe pakken er fx. ikke med flydende liscenser, hvilket er møj besværligt.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zPNs55Vr9ec]

Anmeldelser:

www.EverythingUSB.com (inkl. installationsvejledning og udførlig gennemgang og ups-and-downs)
www.TomsGuide.com
www.TechnoSpot.net  

0 Replies

  1. Tempo Pack Svar

    Tempo pack

Reply