"More Human Then Human"

bladerunner.jpg

BLADE RUNNER – The Final Cut (1982) (udgivet – 7. dec. 2007)

Hvis Carsten Thau ikke allerede har købt alle kopierne, så er det måske noget at overveje som en julegave (…til dig selv?).

Den længe ventede udgivelse er endelig udkommet i en 2-disc Special Edition en 4-disc Collector’s Edition en 5-disc Tin Box Edition (399 kr) og endeligt en 5-disc Ultimate Collector’s Edition – sidstnævnte er måske lidt overkill, og er for de af jer der (stadig) spiller D&D oppe i Rudeskov.

Læs en udemærket artikel om udgivelsen her: Information 7. december 2007

quote11.jpgDe færreste film er fødte klassikere, og den kritiske og økonomiske succes var til at overse, da Blade Runner havde premiere i 1982. Men nu, 25 år senere, er de færreste i tvivl om, at Ridley Scotts science fiction-film noir, der er baseret på en fascinerende bog af Philip K. Dick, Drømmer androider om elektriske får, er en af de vigtigste film i genrens historie. Den redefinerede ikke bare science fiction-filmen, men havde også vigtige ting at sige om verdens tilstand, og hvad der gør et menneske til et menneske”. (Information)

LINKS

www.blade-runner.it kan man bl.a. finde citater fra filmen og en diskussion om hvorvidt Deckard er en replikant eller ej.

www.imdb.com er fakta om filmen og links til anmeldelser.

www.filmsite.org er der en grundig analyse af filmen og en gennemgang af de enkelte scener. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply