50 gigabyte gratis online lagerplads

logonew.jpgADrive er den første online file uploader, som tilbyder op til 50 Gb gratis lagerplads. Jeg er selv en okey flittig bruger af Omnidrive (max 1 Gb) som online lager af texter, tutorials, billeder mm som jeg bruger både hjemme og på arbejdet. Og Megaupload (max 250 Mb) når jeg skal sende større filer end en (eller flere) modtageres mailboxe kan klare.

Det super smarte er at man kan vælge at ens fil skal kunne shares. Dvs. filen får tildelt et link, som du så kan sende til hvem du vil, så mange gange du vil…det er da helt iorden!!

www.ADrive.com  

2 Replies

 1. Henrik Nielsen Svar

  En konto på ADrive gælder kun 14 dage. Derefter koster det penge.

  • Rasmus Brønnum Svar

   Hej Henrik.

   Deres website siger stadig noget andet. Deres “Signature Plan (50 Gb)” koster penge efter 14 dage, men deres “Basic plan (50Gb)” er stadig gratis. Men det er rigtigt at man nu ikke får deres ADrive Desktop applikation med i Basic pakken.

   http://www.adrive.com/plans

Reply