VISITOR NUMBER 10.000 ///

200012844-001.jpg

VISITOR NUMBER 10.000 ///

Det er mere end hyggeligt at der er sü mange som dropper ind forbi denne lille Blog. Og idag (18/11) nüede vi sü op pü 10.000 besøgende og det er pü kun lidt over 4 müneder (!!). Pü en typisk dag kommer der mellem 100-200 besøgende.

En lille hygge bonus er, at jeg kan se hvad I har søgt pĂĽ for at komme herind, hvad I valgte at lĂŚse om og hvilke film, links og billeder i aktiverede. Selvfølgelig kan jeg ikke se hvem I er, men det er tydeligt at de fleste kommer tilbage igen og igen…isĂŚr mandag eftermiddag i arbejdstiden, og specielt hvis det regner, haha!

Videndeling
Mit udgangspunkt med denne Blog har vĂŚret en udfoldning af de uendelige lister af Bookmarks man fĂĽr opsamlet med tiden – ting man skulle huske at checke op pĂĽ eller links som man har modtaget i en mail fra venner og kolleger. Personligt giver det mig en lidt mere klar og visuel historik i hvad jeg fĂĽr checket op pĂĽ – det kan kun anbefales. At mine personlige nedslag er noget I andre kan drage nytte af er kun en glĂŚde.

Med pĂĽ en lytter…
Sü med sü mange besøgende, som sikkert alle kender hinanden i forvejen, sü ville det vÌre fantastisk hvis der blev postet flere kommentarer til de enkelte indlÌg, hvis i netop sidder med selv det mindste tillÌg, kritik eller andre links.

Venlig hilsen, Rasmus Brønnum


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply