CPH:DOX – "The Planet" (se den online!)

7599.jpg

THE PLANET: Documentary on Human Misconduct
Sverige, 2006 – 35mm, 84 min.

Kan du ikke nÄ at se denne film pÄ dokumentar festivalen (Empire Bio d.14/11. kl 22:30 eller Posthus Teatret d.16/11. kl 19:00), sÄ stream den pÄ nedenstÄende links.

quote11.jpgHvis hele verdens befolkning skulle leve, som vi gĂžr i dag i den vestlige verden, skulle vi bruge fem jordkloder til at skaffe ressourcerne. Vi lever allerede langt over evne, og vores stakkels planet lider under de medfĂžlgende forandringer. I disse miljĂžfokuserede tider lyder denne svada mĂ„ske fortĂŠrsket, men den ambitiĂžse svenske film ‘The Planet’ byder pĂ„ et nyt og interessant indblik i, hvordan vores verden skal opfattes som et letpĂ„virkeligt system, som om mindre end 50 Ă„r kan bryde sammen. TreklĂžveret bag filmen er produceren Michael Stenberg, tv-instruktĂžren Linus Torell og ikke mindst klipperen Johan Söderberg, der er kendt fra det svenske kunstnerkollektiv Lucky People Centre, men isĂŠr for sit musikvideo-arbejde for navne som U2, The Knife og The Streets. I ‘The Planet’ er forbrugerismen atter under lup, nĂ„r verdens sande tilstand undersĂžges. Men de ubekvemme sandheder blotlĂŠgges pĂ„ en alt andet end kedelig og dogmatisk mĂ„de. Statistik og ekspertudsagn bliver samplet og mikset med elektronisk musik – og matchet med Söderbergs pulserende klipning fĂ„r billederne af vores smukke, storslĂ„ede, udpinte og terroriserede jord ekstra gennemslagskraft.

(dobbeltklik pÄ filmen nÄr den starter, sÄ fÄr du fuld skÊrm i det rigtige format)

FĂžrste del – LINK
Anden del – LINK
Tredie del – LINK
Fjerde del – LINK  


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply