Tænd ild i din Firefox!!

…Jeg er i chock!
Umiddelbart lover det næsten mere end man kan klare at tro på. Men jeg har testet det med min Mozilla Firefox browser, og selvom jeg har en 20 MBit forbindelse kører mit internet meget hurtigere nu, alt efter hvad indholdet er!?? (Hvis du har Vista og vil tweake din IExplorer så kræver det lidt improvisition).

Se filmen og følg vejledningen her

PS. Skriv gerne et comment om det er noget der virkede for din browser. 

0 Replies

 1. Tore Svar

  Hmm… ikke den store succes på Firefox på min MacBook, men nu sidder jeg også på et skod netværk.

  Som jeg har fået det forklaret, vil tricket have den største effekt hvis man kigger på sider der indeholder mange små elementer. Men de kloge hoveder her på kontoret mener ikke det vil være mere end et par mini sekunder.

  Men som sagt, ingen effekt her…
  (Bortset fra det er det en god lille video-vejledning. Meget brugervenlig tilgang til noget relativt kompliceret.)

 2. Rasmus Brønnum Svar

  Hej Tore

  …så, du siger altså at MAC er hurtigere end PC, haha! Du har sikkert ret. Dem som har Vista har heller ikke den store effekt, da styresystemet er blevet optimeret…må man gå ud fra.

  /Ras

Reply