Et vĂŚrdibaseret arbejdliv

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wzAMXed_umM]

VĂŚrdibaseret Ledelse

Lars Kolind (født 1947) er uddannet som matematiker og statistiker (cand. scient.) fra Århus Universitet. Han er HD i organisation og har været lektor i planlægningsteori og driftsøkonomi på Københavns Universitet. Siden 2000 har Lars Kolind været adjungeret professor ved Århus Universitet / Handelshøjskolen i Århus.

Stof til eftertanke. Nu kan vi jo ikke altid se hvad ledelsen gĂĽr og tĂŚnker om os, men vi har sikkert et indtryk af hvad vi selv synes vi signalerer til ledelsen, og om det sĂĽ er tydeligt nok. En ting er MUS samtaler, en anden hvad du aktivt har mulighed for at gøre allerede nu i din dagligdag. En ting er sikkert. Alting kommer sent til den som venter. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply