Autodesk Subscription nyt – hjemmearbejde…

71605962.jpg
Autodesk Subscription nyt.

I autodesk´s seneste nyhedsbrev, er en lÌnge ventet nyhed. Du für nu mulighed for selv at bestemme hvor du arbejder. Dvs. at der skulle vÌre mulighed for at installere Autodesk produkter pü computeren derhjemme, og stadig køre pü tegnestuens liscenser.
Hvor en stor del (af den ĂŚldre generation) ser det som en trussel iforhold til deres privatliv, sĂĽ kan jeg kun se det som en mulighed for at fĂĽ arbejdet passet ind efter netop…privatlivet. Perfekt.

quote11.jpgHome Use er en lÌnge ventet nyskabelse for mange; müske specielt for de af os, som har mindre børn, hvor man til tider kan vÌre nødt til at blive hjemme med kort varsel. Fra og med marts indgür Home Use i vores Subscription-aftale, hvilket giver dig frihed til at arbejde hjemmefra, nür det er nødvendigt. Du für samtidig mulighed for at sidde derhjemme og lÌre nye programmer at kende.

Tegnestuens IT anvarlige vil hurtigt blande sikkerhedsproblemmatiker ind i overvejelserne vedr. hjemmearbejde – skal man have adgang til tegnestuens arkiv hjemmefra? MĂĽske ikke. Men det er jo en kendt arbejdgang, at man kan smide filerne pĂĽ en USB nøgle inden man tager hjem, og skanne dem for virus inden man lĂŚgger dem tilbage. Men for den IT ansvarlige svarer det til at fravĂŚlge den velprĂŚpererede piste, og køre ud i den anti-planlagte dybsne.

SĂĽ hvis det skal vĂŚre en option pĂĽ jeres arbejdplads, sĂĽ vĂŚr sikker pĂĽ at kravet skal komme fra medarbejderne selv, da ledelsen mĂĽske kun ser problemmer i at ĂĽbne denne dør pĂĽ klem. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply