Autodesk Subscription nyt – hjemmearbejde…

71605962.jpg
Autodesk Subscription nyt.

I autodesk´s seneste nyhedsbrev, er en længe ventet nyhed. Du får nu mulighed for selv at bestemme hvor du arbejder. Dvs. at der skulle være mulighed for at installere Autodesk produkter på computeren derhjemme, og stadig køre på tegnestuens liscenser.
Hvor en stor del (af den ældre generation) ser det som en trussel iforhold til deres privatliv, så kan jeg kun se det som en mulighed for at få arbejdet passet ind efter netop…privatlivet. Perfekt.

quote11.jpgHome Use er en længe ventet nyskabelse for mange; måske specielt for de af os, som har mindre børn, hvor man til tider kan være nødt til at blive hjemme med kort varsel. Fra og med marts indgår Home Use i vores Subscription-aftale, hvilket giver dig frihed til at arbejde hjemmefra, når det er nødvendigt. Du får samtidig mulighed for at sidde derhjemme og lære nye programmer at kende.

Tegnestuens IT anvarlige vil hurtigt blande sikkerhedsproblemmatiker ind i overvejelserne vedr. hjemmearbejde – skal man have adgang til tegnestuens arkiv hjemmefra? Måske ikke. Men det er jo en kendt arbejdgang, at man kan smide filerne på en USB nøgle inden man tager hjem, og skanne dem for virus inden man lægger dem tilbage. Men for den IT ansvarlige svarer det til at fravælge den velpræpererede piste, og køre ud i den anti-planlagte dybsne.

Så hvis det skal være en option på jeres arbejdplads, så vær sikker på at kravet skal komme fra medarbejderne selv, da ledelsen måske kun ser problemmer i at åbne denne dør på klem. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply