Verdens højeste bygning af trĂŚ…

tree1.jpg

London arkitekten Waugh Thistleton er i fuld gang med projekteringen af verdens højeste bolig blok…med trĂŚkonstruktion!?. Den 9 etager høje bygning vil blive opført pĂĽ Murray Grove i Hackney, London.

Bygningens konstruktion er opbygget med af et prefab panelsystem i krydsfinÊr. Systemet er udviklet af producenten KLH fra Østrig og tilsvarende RIKO produktet brugt her (link). Det ankommer i op til 9 meter lange enheder. Det er ikke kun de bÌrende vÌgge der er i trÌ, men ogsü dÌk, trapper og elevatorkerner.

Alle paneler er prefabrikerede med udskürede vindues- og dørhuller. Alle paneler bliver løftet pü plads nür de ankommer, hvilket vil forkorte byggeprocessen. Hele bygningen skulle kunne bygges pü kun 9 uger!!!

Ialt vil bygningen indeholde 21 lejligheder og koste ca. 3 millioner pund.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply