"The Future of Architecture"

[googlevideo=http://video.google.com/videoplay?docid=3301990902361015465]

Programværten Charlie Rose er ordstyrrer ved et længere seminar (1 time), som omhandler arkitekturens fremtid. Afsættet er Eisenman´s Aronoff Center for Design and Art (1988-1996), hvor et indbudt panel diskuterer hvilke parametre fremtidens arkitektur vil påvirkes af, og rette sig efter.

Eisenman´s indbudte panel:
Greg Lynn, Richard Meier, Michael Graves, David Childs, Sanford Kwinter, Bernard Tschumi, Charles Gwathmey, Jay Chatterjee, Stanley Aronoff, Henry Cobb, Sarah Whiting, Stanley Tigerman, Donna Robertson, Ralph Lerner. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply