ACROBAT OCR- viste du at…

ocra.gif

I Acrobat 8 har Adobe integreret en optimeret OCR funktion fra firmaet I.R.I.S. Det betyder at du nu kan konvertere et billed af tekst (eller skanne) til ren text, på 127 sprog. Hvis du aldrig har brugt eller opdaget funktionen, så er den placeret under Document/ OCR text recognition. Mange synes det er smart, at man har både det oprindelige billede og den ´afkodede´ tekst i samme dokument, indtil man så ønsker at eksportere texten til fx Word.

Funktionen findes kun Acrobat, og ikke i Acrobat Reader.

image0ff10.jpg

Acrobat OCR Video Tutorial – Large File – 74 MB
Acrobat OCR Video Tutorial – Medium File – 49 MB 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply