Thumbnails på skrivebordet…endelig!

screeggnshot012.jpg

Jeg har altid 20-50 jpeg´s på mit skrivebord. Ofte har de ligget der i lang tid, og så er det meningen jeg skal have sorteret dem en dag..!! Der går evigheder mellem at jeg så får det gjordt. Hvorfor? ja fordi jeg egentlig ikke ved hvad det er for nogle billeder. Windows XP har ikke denne feature indbygget men med det lille gratis program Xentient Thumbnails er det præcis som det skal være.

Som en extra detalje er dette også gældende når du er i windowmode har den på detaljer – slut med små intetsigende iconer, her er også thumbs.

Xentient Thumbnails (gratis) – Home
Certified free of spyware

Alternativ download location – virker stadig! 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply