Metaverse Roadmap

sctttreenshot012.jpg

Det er ikke dårlig læsning. Meget af det genkender man hvis man ofte udforsker nye innovative tiltag på nettet. Men her får du et bud på en samlet beskrivelse og forecast om hvad nettet vil være i 2016…og det er ikke bare fremtidsonani, men også et kritisk kig på små tendenser som vil få store konsekvenser i fremtiden!

Citat: What happens when video games meet Web 2.0? When virtual worlds meet geospatial maps of the planet? When simulations get real and life and business go virtual? When you use a virtual Earth to navigate the physical Earth, and your avatar becomes your online agent? What happens is the metaverse.

Link til den 75 siders PDF publikation

Link til oversigt over Roadmap inoputs Link Specielt II. FORECASTS – PART B (24 p) med sine Negative and Positive Senarios er meget gode.

http://metaverseroadmap.org/ 

Reply