Endorphin – 3D Dynamic Motion

tacklewp1024fh7-copy.gif“Endorphin is the industry’s first Dynamic Motion Synthesis software.”

Check det mest checkede af det checkede ud, mht. til intelligent animering af mennesker. Det er et virkelig fantastisk program, hvor alle den virkelige Verdens parametre er tilstede: tyngdekraft, muskel- og knoglestrukturer, materiale egenskaber og interaktion mellem bevÌgelsesmønstre. Jeg har leget en smule med workflowet, og i forhold til fx Poser er det som om den gør det hele selv. Pü Youtube ligger der oceaner af brugernes egne komiske sammensÌtninger, som fx Wrestling kampe. Altsammen meget sjovt. Det skal dog siges at Spiderman 3 bla. har brugt netop dette program.

Sørg for at se deres demonstrations film pü websitet:

http://www.naturalmotion.com/endorphin.htm

http://www.naturalmotion.com/downloads.htm (tutorial vidoer) 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply