Projektmetodik – et matrix

I tidligere sammenhæng har jeg fået en Proces-workflow skematik + en Dokument-sammenhæng skematik (Gunnar Friborg).

Billederne er screendumbs af et ellers interaktivt net, som aktiveres ved tryk på ikonerne. Herved fremkommer forklaringer, vejledninger eller skemaer.

Jeg ser det som en yderst operationel tilgang til et ellers meget sammensat felt af dokumenter, forklaringer, reglementer, processer mm. I det vedhæftede materiale findes begge motodiker som interaktive dokumenter, linket til diverse dokumenter og forklaringer.

Dokumentrelationer

 

Procesdiagram

Jeg er sikker pÃ¥, at det vil være inspirerende for alle arkitekter – ikke mindst i forhold til en udfoldning af interne metodiker, tiltag og metoder. Det er pludselig spændende, enkelt og sÃ¥ let at overskue, at diskussionerne hurtigt kommer igang netop fordi alle har hele “maskinen” foran sig. Og for den yngre eller nytilkommende, er det en legende let tilgang (og i bogstaveligste forstand, digitalt!!)

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

1 Reply

  1. Aneta Fronczek-Munter Svar

    Hvor finder man den interaktive version?
    Jeg arbejder for tiden på at skabe en ny proces model som kunne resultere i mere brugervenlige bygninger, specielt hospitaler, så jeg undersøger alle eksisterende modeller. Hints til andre steder og eksperter er velkomne.

    Aneta Fronczek-Munter, arkitekt M.Sc. PhD studerende
    afmu@dtu.dk

Reply