quote11

"Ekstrem Projektledelse" i arkitektbranchen?

durer_-_rhinoceros.jpg

At tølje arkitekternes kreativitet og forsøge at styre den er en kunst i sig selv. Det er tvivlende om man i vores tilfælde kan overføre skolebogsprojektledelse i forhold til innovation og process. Så vi har brug for alle nye tilgange så vi kan optimere processen og få flere kvaliteter ind i projekter…på kortere tid!

Jeg har fundet en interessant artikel: Ekstrem Projektledelse link

Begrebet Ekstrem projektledelse kommer oprindelig fra it-verdenen. Her har man i mange år arbejdet med begrebet ekstrem programmering. Ekstrem programmering er en tilgang, hvor man hverken kender målet eller midlerne. Hvad gør man så? Man bryder projektet ned i en masse små mikroprojekter og afprøver konstant nye prototyper for ad den vej langsomt at indkredse målet og midlerne. Mens man så ofte som muligt spørger kunden : Er det sådan vi skal gøre, er det sådan det skal bygges.

Reply